Heb je je vergist en ben je toch niet zo enthousiast over je aankoop? Of past het armbandje niet bij je favoriete outfit? Dan kan je het gewoon terugsturen.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Indien je een armbandje retourneert, krijg je het volledige aankoopbedrag van je armbandje teruggestort. Een armbandje retourneren kan enkel indien het ongedragen en ongeschonden is. Als je het armbandje gedragen hebt, dan kan het niet geretourneerd worden.

Een armbandje retourneren doe je op deze manier:

  1. Print het retourformulier uit. Klik hier om het te downloaden. Vul het formulier volledig in. Let op! Noteer alle informatie. Indien het formulier niet volledig werd ingevuld, dan wordt het bedrag niet aan je teruggestort.
  2. Verpak het armbandje op een zorgvuldige manier, bij voorkeur in de originele verpakking.
  3. Verstuur het armbandje, samen met het retourformulier naar dit adres: JES, Nijverheidsstraat 11, 2280 Grobbendonk (België).
  4. Stuur me een bewijs van je retourzending. Eenvoudig een foto doorsturen via Whatsapp of Messenger is voldoende.

Na ontvangst van jouw retourzending én controle van het armbandje wordt het verschuldigde bedrag binnen de 14 dagen aan je terugbetaald met de melding ‘retour JES’. Je staat zelf in voor de retourkosten.

download formulier