Jes it is!

• JES IT IS •

Jes it is! Hoog tijd om mezelf weer even voor te stellen.

Mijn naam is Jessica, trotse eigenaar van Jes. Vele mensen gebruiken ‘Jes’ i.p.v. Jessica, kort en krachtig. Ik ben 24 jaar oud, geboren en getogen in de Antwerpse Kempen.

Toen ik 18 jaar oud was ging ik op kot in Antwerpen. Halleluja! Van de kerktoren naar een wereldstad, ik beleefde enkele géwéldige jaren. Het Antwerpse Zuid heeft mijn liefde voor detailhandel en vooral handwerk doen aanwakkeren. Uuuuuren kon ik rondlopen en al die kleine winkeltjes ontdekken.

Ik ben eigenlijk sociaal-cultureel werker van opleiding en werk momenteel als leerkracht in een alfaklasje. En jawel… in mijn geliefde stad Antwerpen. ❤

Jaaaaren geleden begon het nu en dan al te prikkelen om te springen. Mijn eigen ding te gaan doen, iets op te bouwen waar ik trots op kon zijn. Iets… van mezelf. Iets dat groeit en bloeit. Iets dat vrouwen een kleine extra sparkle geeft.
Enkele maanden geleden waagde ik de sprong, Jes it is.

Jes is een Belgisch label voor krachtige vrouwen. Onze armbandjes staan symbool voor een kleine touch die je soms als vrouw nodig kan hebben. Je begrijpt vast wel wat ik bedoel….

Jes staat voor authenticiteit, voor handwerk. De grote kracht van Jes is de passie die achter het label zit. Onze producten worden met veel zorg en héél veel liefde gemaakt. Geen bandwerk, geen massaproductie, maar wel een Belgisch label, voor élke krachtige vrouw.

Wie ben jij? Ik leer je heel graag kennen! Stel je jezelf even voor ik de comments? ❤

Neem zeker een kijkje in de webshop,
www.jes-jewels.be. Zin om samen te werken? Heb je een speciaal verzoekje? Stuur gerust een mailtje naar info@jes-jewels.be

Dit bericht is gepost in JES. Bookmark de link.