Ik koop Belgisch

Kennen jullie ‘Ik koop Belgisch’ al? Neen? Ik neem jullie graag mee in het verhaal van Flanders DC.

Flanders DC is een organisatie voor ondernemers in de creatieve industrie. Met de campagne ‘Ik koop Belgisch’ zetten ze mode,-en designmerken uit eigen land in de verf! Consumenten worden aangemoedigd om Belgische labels te steunen. ‘Ik Koop Belgisch’ toont dat er voor vele internationale merken Belgische, kleinschalige alternatieven zijn. ‘Ik koop Belgisch’ is er voor allerhande shoppers met verschillende stijlen en budgetten. Als je een kijkje neemt op de website zal je schrikken van de grote hoeveelheid aan Belgische ondernemers die op een kleinschalige, duurzame manier ondernemen.

En nog leuker… Jes kreeg een erkenning van Flanders DC! Je vindt ons vanaf nu terug op de website, net als vele andere (kei leuke) ondernemingen. Neem snel een kijkje, je zal versteld staan van het aantal ondernemingen waarvan de hoofdzetel of de productie in België gevestigd is.

https://ikkoopbelgisch.be/nl

Dit bericht is gepost in JES. Bookmark de link.