Over JES(sica)

Leef, beleef, droom!

“Powerful women”, zijn we dat niet allemaal anno 2019?

Enkele maanden geleden was ik weer eens op zoek naar een juweeltje om mijn zelfvertrouwen een extra boost te geven. Iets kleins, iets unieks dat me extra kracht geeft op momenten dat ik het nodig heb. Iets fijns dat voor extra glitter zorgt op van die typische ‘bweih’-dagen. En al te duur mag het niet zijn want geld is voor een prille twintiger best een gevoelig puntje. 

Het viel me op dat ik voor de zoveelste keer op mijn honger bleef zitten nadat ik de winkels en het internet had afgezocht. De armbandjes die ik tegenkwam vond ik te fake, te veel ‘blingbling’, te klein, te groot, te bruut, te goedkoop, te duur, te dit, te dat. Ik vond maar niet wat ik in mijn hoofd had. Iets om te koesteren en met trots te dragen. Iets dat me zelfvertrouwen geeft. Iets dat ik koop om mezelf te verwennen.

Ik was er helemaal klaar mee. Onder de leuze ‘Wat ik zelf doe, doe ik beter’, besloot ik om JES op te starten.

JES is een juwelenlabel dat werd opgericht “for powerful women”. Ik richt me momenteel op armbandjes omdat ik dat zelf het liefste draag. De JES-armbandjes worden met veel liefde, precisie en oog voor detail ontworpen. Ze zijn er voor vrouwen die een extra sparkle nodig hebben. Net dat tikje extra om je zelfvertrouwen te boosten. JES is er voor krachtige dames, voor dames die weten wat ze willen. Het label straalt zelfvertrouwen uit, net als de dragers van de armbandjes. Naast die extra touch en het beetje glitter, ademen de armbandjes ook eenvoud uit. Kracht, stijl en finesse! JES is er voor dames met moed en zelfvertrouwen. Voor vrouwen die een duwtje in de rug nodig hebben. Voor jou en voor mij. Omdat wij powerful zijn!

Dit bericht is gepost in JES. Bookmark de link.